Prvi snimci Karleuše od majčine sahrane: Jelena i Duško spremaju preseljenje!

Izvor: Svet, 19.Mar.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi snimci Karleuše od majčine sahrane: Jelena i Duško spremaju preseljenje!

Pop diva Jelena Karleuša uz podršku supruga Duška Tošića i tetke Danijele Dmitrović pokušava da preboli smrt majke Divne koju je veoma teško podnela.
Jelena se povukla iz javnosti, a za to vreme sa suprugom planira preseljenje u vilu koju su njen suprug i ona kupili od fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija.
Osim selidbe, Jelena i Duško odlučili su da ćerkama Atini i Niki promene školu, pa će devojčice nastaviti obrazovanje u ustanovi koja je bliža >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njihovom novom domu.
Proteklih dana Karleuša i Tošić usnimljeni su dok obilaze novi dom sa njenom tetkom, a primetno je da su svi u crnini. Pevačica se, očigledno, i dalje oseća veoma loše na šta ukazuju crne naočare i kapuljača kojom je pokrila glavu. Jelena i dalje deluje veoma slomljeno, zbog čega je suprug, kao i drugi bliži članovi porodice i prijatelji ne ostavljaju samu.

SvetPrintscreen
The post Prvi snimci Karleuše od majčine sahrane: Jelena i Duško spremaju preseljenje! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Fudbal

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Prvi snimci Karleuše nakon teškog perioda: Jelena i Duško spremaju preseljenje

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2019

Pop diva Jelena Karleuša uz podršku supruga Duška Tošića i tetke Danijele Dmitrović pokušava da preboli smrt majke Divne koju je veoma teško podnela...Jelena se povukla iz javnosti, a za to vreme sa suprugom planira preseljenje u vilu koju su njen suprug i ona kupili od fudbalske legende Dragana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.