Izvor: Scandal.rs, 03.Mar.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula majka JK! Divna Karleuša umrla u 61. godini.

Poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini.   Iznenadna smrt potresla je sve.   Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka “Radio Beograd”, a danas je najpoznatija po tome što je majka pop dive Jelene Karleuše.   Jelenina majka je mesecima The post Preminula majka JK! Divna Karleuša umrla u 61. godini. appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMINULA MAJKA JELENE KARLEUŠE: Divna Karleuša umrla u 61. godini!

Izvor: Story, 03.Mar.2019

Poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini. Iznenadna smrt potresla je sve. View this post on Instagram Samo se utoplite…Dobro vece ! ❤️ A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Sep 30, 2018 at 9:12am PDT Divna je rođena 1958....

Nastavak na Story...

Preminula Divna Karleuša

Izvor: B92, 03.Mar.2019

Nekadašnja novinarka "Radio Beograda" Divna Karleuša preminula je danas u 61. godini, objavili su beogradski mediji...Kako se navodi, Divna Karleuša, majka pevačice Jelene Karleuše, preminula je u svom domu posle duge i teške bolesti.

Nastavak na B92...

Jelenin kum Darko Kostić: Divna mi je bila kao druga majka, nisam stigao da joj kažem sve što sam želeo

Izvor: Svet, 04.Mar.2019, 12:20

Modni dizajner Darko Kostić, venčani kum Jelene Karleuše, oglasio se na svom Fejbuk nalogu nakon vesti da je preminula Divna Karleuša.. .  . SvetSvet.The post Jelenin kum Darko Kostić: Divna mi je bila kao druga majka, nisam stigao da joj kažem sve što sam želeo appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.