Premijerno: Nigor i Đus najavljuju devedesete! Pogledajte viral (Video)

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno: Nigor i Đus najavljuju devedesete! Pogledajte viral (Video)

Popularni reperi Nigor i Đus vratili su se u devedesete! Dva muzičara aktivno učestvuju u promociji predstojećeg muzičkog festivala "Najbolje od devedesetih", koji se u Kombank areni održava 11. oktobra.  

Premijerno pogledajte viral Jelene Karleuše! (Video)

Posle Jelene Karleuše, dva repera snimila su reklamni viral, koji je samo deo kampanje za veliki dens festival >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tokom kojeg će pred beogradskom publikom nastupiti: 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Pogledajte viral:



Autor: B.B.

Foto: Promo

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako je bilo na Ušće šoping festivalu (FOTO)

Izvor: Story, 29.Sep.2014

Proteklog vikenda u Ušće Shopping Centru održan je veliki šoping festival, u okviru kampanje Ušće sezone osmeha. Posetioci su uživali u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama i bili su deo najbolje zabave u gradu!..Tokom Ušće šoping festivala radnje su davale specijalne popuste na...

Nastavak na Story...

Pogledajte: Đus i Nigor najavili dens festival

Izvor: Svet, 29.Sep.2014

Popularni reperi Nigor i Đus vratili su se u devedesete! Dva muzičara aktivno učestvuju u promociji predstojećeg muzičkog festivala „Najbolje od devedesetih“ koji se u Kombank areni održava 11. oktobra. Dva repera snimila su reklamni viral koji je samo deo kampanje za veliki dens festival...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.