Povukla sam se, ali ovo nisam mogla da propustim! Jelena Karleuša prošle noći zagrmela, razlog je ova pevačica

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 13:15

"Povukla sam se, ali ovo nisam mogla da propustim!" Jelena Karleuša prošle noći zagrmela, razlog je ova pevačica

Pojavljivanje regionalne dive sve prisutne ostavilo bez teksta!

Dugo najavljivani koncert Jelene Rozge u velelepnoj prestoničkoj areni sinoć je okupio hiljade vernih fanova ove pevačice. Ulaznice za ovaj događaj bile su rasprodate još pre dva meseca i tražila se i "karta viška".

Među poslednjima su, luksuznim automobilima i u pratnji menadžera stigle koleginice Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac, zbog kojih je čitava publika u jednom momentu zastala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i oduševljeno gledala u pravcu pozatih dama.

JK je stigla ispred arene u besnom belom automobilu, a u prvom planu samo su se isticale brendirane crne naočare.

- Malo sam se povukla pred novi album, ali nisam mogla da propustim nastup koleginice. Ja sam arenu davno overila, a ostavljam malu tajnu povodom mojih novih projekata. Očekujte mnogo iznenađenja. Ja jelenu jako cenim i volim, njene pesme i privatno pevam. Večeras je njeno veče - rekla je pevačica, a potom i odgovorila da li će ići na žurku nakon koncerta.

- Niko me nije pozvao na "after". Ako me budu zvali, rado ću se odazvati. Pozdrav za sve, nismo se dugo viđali, ali videćemo se - zaključila je razgovor pred reporterima portala Srbija Danas ova pop diva.

Detaljnije u prilogu ispod.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.