Potresna ispovest Jelene Karleuše: Mogla sam da ostanem bez Duška

Izvor: Svet plus, 23.Dec.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna ispovest Jelene Karleuše: Mogla sam da ostanem bez Duška

Jelena Karleuša prvi put je ispirčala kroz kakav je pakao prošla tokom terorističkih napada u Istanbulu i kako je shvatila da joj ništa u životu nije važno kao njena porodica.

Jelena Karleuša nedavno je pretrpela pravi pakao zbog životne opasnosti u kojoj se našao njen suprug Duško Tošić. U trenutku kada je pop zvezda bila u Sarajevu na koncertu Saše Matića, Duško je bio u Istanbulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gde igra za fudbalski klub Bešiktaš. - ''Najviše me je zabolela jedna njegova rečenica. Rekao mi je da su posle utakmice svi fudbaleri otišli svojim porodicama, a da je on ostao u svlačionici jer nije bilo nikoga kome bi žurio kući. Bio je sam, ja sam sa decom otišla iz Istanbula nekoliko dana ranije. Kroz izlaz sa stadiona prošao je poslednji, šest-sedam minuta pre nego što su teroristi aktivirali bombe." - rekla je Jelena u potresnoj ispovesti koju je dala za magazin Story.

Članica žirija Zvezda Granda shvatila je tada koji su joj životni prioriteti i šta joj je najvažnije: - ''Da mu se nešto desilo, krivila bih sebe. Koliko se trudim da mu budem podrška i najverniji navijač, da budem supruga i majka, toliko se borim i za svoju karijeru. Zbog toga naš brak dosta trpi, mnogo smo razdvojeni. U trenutku kada sam shvatila da bih mogla da ostanem bez njega postala sam svesna koliko je sve drugo što radim i za šta se borim - nebitno.''

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.