Pored KAZNE Jovane Jeremić, ista SUDBINA zadesila je i Leu Kiš: Sve zbog gostovanja OVE DIVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 20:39

Pored KAZNE Jovane Jeremić, ista SUDBINA zadesila je i Leu Kiš: Sve zbog gostovanja OVE DIVE

Lea Kiš podelila je svoje iskustvo sa kaznom koju je dobila nakon gostovanja Jelene Karleuše u njenoj emisiji.

Danas je u medijima odjeknula vest da je voditeljka Jovana Jeremić u programu uživo dobila kaznu od vlasnika televizije "Pink" Željka Mitrovića.

Ipak Jovana nije prva voditeljka koja je kažnjena umanjenem plate, a iskustvo kao ona pre nekoliko decenija iskusila je njena koleginica Lea Kiš i to na Javnom servisu.

Lea je u nekom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog rada na RTS-u, ugostila pevačicu Jelenu Karleušu i zbog toga snosila ozbiljne posledice, makar što se tiče finansija.

- Gledam da budem domaćin i da gosti u mojoj emisiji budu maksimalno ispoštovani. Ne mogu da se žalim, svi uvek rado dođu u moju emisiju. Kada sam ja nekim ljudima trebala, bila sam tu za njih i oni to sada znaju da poštuju.

- Ja nemam problem da iznesem mišljenje i imam svoj stav. Nikada nisam nikome pripadala, ni politici ni klanovima i uvek sam išla podignute glave u karijeri koja nije bila uvek podržana. Mogu da kažem da ne volim nepravdu, borac sam i mislim da neke stvari uvek treba reći bez obzira na posledice.

Iako je tada "skupo" platila, kako kaže, dobru emisiju, zbog para nikada nije žalila.

- Mi smo u sjajnim odnosima i ja nikada nisam bila ni u čijem klanu. Ja sam bila samo hrabra da sam mimo urednika mogla da dovedem svoje goste. Dok sam radila na RTS-u, Karleuša zapravo nije ni bila na spisku da može da uđe. Ona je bila aktuelna i ja sam je naravni pozvala. Ja sam dobila umanjenje plate, ali sam imala sjajnu emisiju. Ja sam samo žena koja misli da treba da radio profesionalno i dobro bez obzira na osećaj da li je neko potreban ili ne.

- Nikada nisam podlegla uticajima, puno puta sam bila suspendovana i kažnjavana. Zabranjena Jelena? Pa ja ću svakako da je zovem, šta može da se desi? Ja sam bila izuzetno bliska sa njenom majkom, pokojnom Divnom, još iz perioda kada sam počinjala i Jelenu znam kao devojčicu.

- Napravili smo specijal, a to je bilo pred venčanje. Jelena je dala sve od sebe da napravi pred-svadbeno veselje u emisji, čak i kada se danas sretnemo izjubimo se i pozdravimo. Ja sam uvek tu za nju, kao što je i ona za mene - ispričala je ona za "Svetski radio".
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.