Izvor: Piplmetar.rs, 11.Mar.2024, 21:31

Ponašanje Nike Tošić postalo viralno a zbog ovog poteza svi aplaudiraju Karleuši FOTO

Mlađa ćerka Karleuše i Tošića uči od mame bonton i dobre manire
Pop zvezda Jelena Karleuša juče je izvela ćerke Atinu i Niku u jednu kafanu u Zemunu, na porodični ručak. Tu je bio i ostatak porodice i prijatelja, a za stolom su im zasvirali muzičari kada je mlađa ćerka Karleuše i Tošića potpuno briljirala.
Mlađa ćerka Karleuše i Tošića potezom oduševila pratioce i Jelenine fanove  Jelenu je posebno pogodila numera Tome Zdravkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<Noćas sam tužan, ciganko moja“, koju su joj muzičari zasvirali “na uvce.” U tom trenutku, mlađa ćerka Karleuše i Tošića ispala je pravi laf zahvaljujući svojoj mami. Ona je, naime, svojoj ćerki Niki dala novac, da ih časti.
Pročitajte Ovakvoj reakciji se niko nije nadao – Amidžićeva bivša se oglasila nakon što je Ognjen postao otac po drugi put – Daj im ovo – vidi se kako Jelena govori ćerki.
Ata images

Mlađa ćerka Karleuše i Tošića okitila muzičare  Nika je u prvi mah bila iznenađena, a onda je “okitila” muzičara bakšišom i nasmejala se, kao da joj je pomalo neprijatno.
Pročitajte Nika i Atina ponosno bodrile mamu, pred njom je svet zanemeo – Karleuša u Parizu dokazala da je NAJBOLJA VIDEO Ovu situaciju možete pogledati u snimku na početku teksta.
Instagram

Podsetimo, Nika Tošić, mlađa ćerka Karleuše i Tošića, sinoć je veče provela na Marakani, kada je pravila društvom svom ocu i srdačno navijala za Crvenu zvezdu. Ona se posebno spremila za utakmicu, pa je ogrnula šal sa znakom Crvene zvezde.
Pročitajte Slika iz prošlosti – Kakva haljina i frizura, ovako je izgledala Jelena Karleuša za doček 1999. Inače, ovo nije prvi put da Duško sa sobom na utakmicu povede i svoju naslednicu. Niku smo mogli da vidimo i na stadionima drugih zemalja, kako sa tatom navija za svoj omiljeni tim.
Milan Maricic ATAImages

Posećanja radi, pre nekoliko dana Jelena Karleuša iznenadila je priznanjem da je pre pet godina prošla kroz najteži period u svom životu. Dva meseca pre nego što je preminula njena majka Divna, u medijima su osvanule Karleušine eksplicititne fotografije koje je u javnost navodno plasirao fudbaler Ognjen Vranješ, koga su tada dovodili u vezu s njom.
Iako ranije nikada detaljno nije govorila o ovom skandalu, objava Jelene Karleuše jasan je pokazatelj kroz kakvu je agoniju prolazila.
ATA images

– Kao javna ličnost, žena i majka, bila sam žrtva brutalne osvetničke po**ografije. Tada je nečovek pokušao da kukavički i bedno oduzme život, čast, porodicu, ponos, budućnost tako što je iskoristio momenat moje nepažnje. Slikao je ekran telefonom tokom jednog video-poziva bez mog znanja, a zatim me tim slikama ucenjivao. Posle ucena, došle su i pretnje koje je obistinio tako što je prvo mojim neprijateljima, a onda i svim medijima poslao te skrinšotove.
Pročitajte Oglasio se Vranješ povodom incidenta sa Duškom Tošićem – Potvrđeno da je došlo do sukoba
– Da zlo koje se sručilo na mene ne dolazi samo dokaz je i to što mi je ubrzo umrla majka, a medijski linč i moje gole fotografije bile su poslednje što je videla. Decu sam morala da ispišem iz škole, a muž je išao za mnom po kući i zahtevao da se ubijem. Iskreno, u jednom momentu sam o tome ozbiljno i razmišljala. Celu ispovesti pročitajte OVDE.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.