Pomoć za ugrožene: Zlo ću pretvoriti u dobro!

Izvor: Mondo, 01.Mar.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć za ugrožene: Zlo ću pretvoriti u dobro!

Jelena Karleuša je obavestila javnost da je potpisala 160 tužbi, a sav novac koji dobije od njih javno će pokloniti.

Jelena Karleuša je zbog slika koje su mediji objavljivali, slike na kojima se navodno ona vidi u eksplicitnim pozama, prvo obavestila sve na svom Instagram profilu da je podnela 120 tužbi, a sada je broj porastao na 160.

Pored medija koje je tužila, u tužbe je uključen i fudbaler Ognjen Vranješ.

Vranješ tužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Karleušu!

Pevačica je istakla kako će sav novac dobijen od tužbi objaviti javno i donirati onima kojima je najpotrebnije.

"Ne moram da objašnjavam koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na porodicu, muža i decu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava. SVAKU DOBIJENU TUŽBU I SUMU DOBIJENOG NOVCA OBJAVIĆU JAVNO I TAKOĐE JAVNO POKLONITI ONIMA KOJIMA JE NAJPOTREBNIJE! Vi ćete mi pomoći informacijama o onim najugroženijim. Zlo koje su meni učinili pretvoriću u dobro za ljude", istakla je ona u opisu najnovijeg videa na Instagramu gde se vide potpisane tužbe i punomoćja.

Video možete pogledati OVDE.

Hrvat diplomirao na temu: "Slučaj Jelene Karleuše"

Pogledajte MONDO TV prilog s Jelenom:

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.