Pomirile se Karleuša i Dara Bibamara

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirile se Karleuša i Dara Bibamara

Nakon višegodišnjeg medijskog rata pevačice ponovo u ljubavi .

Prestao je estradni rat između Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

Njihov višegodišnji sukob obilovao je uvredama i tužbama. JK je tražila na sudu tri miliona dinara zbog uvrede časti i ugleda, a sve je počelo Karleušinom izjavom da se Bubamara pojavljuje na javnim mestima u njenim iznošenim krpicama.

Međutim, sada se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve smirilo. Jedna dugoj poslednjih dana upućuju pohvale. Istina, Radojka Adžić prednjači u deljenju komplimenata svojoj do juče omraženoj koleginici.

- Jelena i Dara su se srele pre nekoliko dana na Pinku, na snimanju jedne emisije. Karleuša je slučajno sela na Darino mesto, pa je organizatorka uplašeno reagovala: „Jelena, tu je Rada sedela, čisto da znate“. Na to upozorenje dobila je šaljiv komentar: „Pa šta. Ne smeta mi. Pst, još ćemo nas dve do kraja biti najbolje drugarice“ - otkriva naš sagovornik, koji se zatekao na licu mesta.

Otvoreno pismo Jelene Karleuše

Da su sekire zakopane, potvrdila nam je i Dara Bubamara.

- Drago mi je da smo spustile loptu. Mislim da ni narodu više nije interesantno da sluša naša prepucavanja. Mnogo smo se gotivile i iz te ljubavi moralo je doći do svađe zato što smo istog temperamenta. Sada je to iza nas, obe smo odustale od tužbi i furamo dalje - rekla je pevačica za Kurir.

Sudeći po izjavama, uskoro bi nas ove dve blondine mogle obradovati duetom čiji bi naziv mogao da bude „Ko se svađa, taj se voli“.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.