Pokojna Mileva tuži Jelenu Karleušu?!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokojna Mileva tuži Jelenu Karleušu?!

Najpopularniji tviteraš planira da tuži pevačicu zbog pretnji izrečenih u emisiji “Amidži šou”

Tviteraš Pokojna Mileva planira da tuži Jelenu Karleušu zbog pretnji izrečenih u emisiji  “Ami G Show”.

Jelena Karleuša je juče uveče predstavila svoj novi album “Diva” u emisiji televizije Pink. Osim razgovora na temu koja je u vezi sa novim albumom, Ognjen Amidžić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Jelena Karleuša dotakli su se i trenutno najpopularnijeg tviteraša, Pokojne Mileve, koja je poznata po tome što svojim urnebesnim tvitovima “ne štedi” poznate ličnosti i koja tvituje s onog sveta.

Mileva je posebno prošle večeri bila aktivna na Tviteru, a njema „glavna tema“ bila je upravo Jelena Karleuša i njena promocija albuma.  U toku emisije Ognjen Amidžić je postavio pitanje Karleuši vezano za Pokojnu Milevu, a pevačica je rekla da će se potruditi da osoba koja stoji iza lika i dela popularnog tviteraša nema više mobilni telefon sa koga kuca.

Mileva je odmah na ovoj društvenoj mreži nastavila u svom prepoznatljivom stilu:

- Jel ona to meni preti? OPAAAAA, da bi tvitovanje nastavila sa: - Poruka za Jelenu Karleušu: Mačko, pokloniću ti mobilni, nije problem, dobila sam novi od Stiv Džobsa.

Uprkos šali, osoba koja stoji iza ovog profila najavila je da razmatra da tuži popularnu pevačicu.

- Dal’ da je tužim za pretnju? – napisala je Mileva.

Pokojnoj Milevi su podršku pružili brojni fanovi, kao i poznate osobe. Jedna od njih bila je Karleušina “ljuta” protivnica Seka Aleksić.

Prenosimo još neke od interesantnih tvitova u kojima je Mileva s ong sveta prozvala JK:

- Gledamo Ami Dži Šou. Vitni je zaspala tokom uvodne špice.  Ejmi vrti po teletekstu i traži titlove za Karleušu ja heklam. Ejmi: “I dalje ne razumem jel’ Karleuša samlela mozak ili polni organ?” Vitni: “Karleuša da promeni dilera iz odmah.”

Među brojnim tvitovima podrške našle su se i duhoviti pozivi za gostovanja, a posebno je zanimljiva ponuda da Pokojna Mileva može da glumi ljubavnicu Jovana Krkobabića  u poslednjoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog.

Inače, Pokojna Mileva je alter ego osobe koju je svojevremeno blokirala Jelena Karleuša. Ta ista osoba je napravila novi satirčni profil pod nazivom Pokojna Mileva, koja važi za jednu od najpoluranijih tviterašica. Ima više od 15 hiljada pratilaca, a na Fejsbuku blizu 40 hiljada obožavalaca.

Identitet osobe koja stoji iza ovog profila poznat je redakciji Telegrafa.

(Telegraf.rs/foto: Tviter)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.