Plavuša od koje se DIŽE RASPOLOŽENJE: Dok joj telo voda PRSKA, bujne grudi jedva obuzdava maleni bikini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 23:57

Plavuša od koje se DIŽE RASPOLOŽENJE: Dok joj telo voda PRSKA, bujne grudi jedva obuzdava maleni bikini (FOTO)

Pre nego što se i sami uverite, pripremite se na prizore koji će vam probuditi maštu.

Pop pevačica i još uvek zakonita supruga nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića, Jelena Karleuša, iako je jedna od istaknutijih medijskih ličnosti zahvaljujući muzici, ne treba zanemariti da je i jedna od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, ako ne i šire.

Na svom Instagram profilu, koji inače broji preko 2 miliona pratilaca, redovno kači fotografije koje raspaljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maštu muškaraca, ali i pripadnica lepšeg pola. Ništa drugačije, bilo je i ovog puta kada je posetila Dubai.

Tošićeva supruga je ponovo zapalila socijalne mreže, kada je u bikiniju koji više otkriva nego što skriva, usnimila trčakaranje po plaži, brčkanje i prskanje u moru.

Komentari na račun njene linije koju je dovela na zavidnu razinu, preplavili su sekciju komentara, a i kako ne bi. Dah zaista zastaje kada plavokosa pevačica i vlasnica hita "KarlyB*tch" svojim oblinama ispuni kadar.

Kačket, naočare za sunce i pomenuti bikini na preplanuloj koži po kojoj se pesak lepi, dovoljni su da ugreju svakoga u ovim hladnim zimskim danima.

Kako to radi JK, pogledajte u narednom video zapisu koji se nalazi u nastavku teksta:

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Srbija Danas/Društvene mreže/A.R.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.