POSLE SKANDALA SA JK: Vranješ opet smuvao Srpkinju - i to našu najpoznatiju...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SKANDALA SA JK: Vranješ opet smuvao Srpkinju - i to našu najpoznatiju...

Prošetao je po Atini...

Nakon skandala sa Jelenom Karleušom, bosanski fudbaler Ognjen Vranješ smuvao je najpoznatiju srpsku blogerku Zoranu Jovanović, poznatiju kao "Zorannah".

Prema pisanju "Srpskog telegrafa", oni su nedavno otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini.

- Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije, Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vreme sa blogerkom - govori izvor "Srpskog telegrafa" i dodaje:

- Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mesta, a koliko mu se svidela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem u reprezentaciji. Predstavljao ju je kao svoju devojku, što je sve iznenadilo - završava priču izvor, a par se nije oglašavao na ovu temu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.