POSLE OŠTRIH PROZIVKI: Evo šta je selektor Krstajić odgovorio Jeleni Karleuši

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE OŠTRIH PROZIVKI: Evo šta je selektor Krstajić odgovorio Jeleni Karleuši

Bez teških reči.

Jelena Karleuša nekoliko puta je žestoko kritikovala selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajića. Sve je počelo kada je Krstajić na meču sa Brazilom na Svetskom prvenstvu u Rusiji izostavio njenog supruga Duška Tošića iz tima.

Karleuša je nedavno objavila da joj je Tošić zabranio da javno spominje Krstajića, dok sam selektor nije uzeo za zlo estradnoj umetnici što ga je kritikovala.

Tako to ide kad umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brutalnog defanzivca igra neko dete....

JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) June 27, 2018

- Što se tiče Karleuše, poštujem je kao estradnu zvezdu. Veliko je ime na našoj estradi i simpatično mi je kad god izjavi nešto. Mislim da nije zlobna što je najbitnije. Nije zlonamerna – istakao je Krstajić za Sportski žurnal.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.