PLJUVAČINA U ZVEZDAMA GRANDA: Jelena, S*ANJE pevaš - Seljačino, pevala sam u pozorištu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUVAČINA U ZVEZDAMA GRANDA: "Jelena, S*ANJE pevaš" - "Seljačino, pevala sam u pozorištu"

Pred maloletnicom nisu štedeli reči.

Nakon nastupa 16-ogodišnje Tamare Pešić, Jelena Karleuša i Saša Popović su ozbiljno zaratili, a čašćavanje uvredama nije prekinuto do kraja sedme epizode muzilkog takmičenja.

Mlada takmičarka otkrila je da pohađa muzičku školu, odsek solo pevanje - opera, što je izazvalo direktora "Granda" da prozove JK.

- Ja bih voleo da te uzme Jelena, da je naučiš malo operski da peva - konstatovao je Popović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pevačica mu je oštro uzvratila.

- Seljaku iz sela pored Novog Sada, ja sam deset godina pevala ozbiljnu muziku, čak i u Narodnom pozorištu - odgovorila je JK i zapevala u stilu operskih diva, pa usmerila srednji prst ka Popoviću, koji je izrevoltirano prokomentarisao:

- Kakvo je ovo sranje?

- Pevala sam deset godina i u horu i u operi, a onda je počeo rat. Mislili ste da ste ga preživeli, ali ja sam počela da se bavim narodnom muzikom i tu je počeo sunovrat - pokušavala je kroz šalu da smiri strasti Karleuša.

Popović je u međuvremenu konstatovao da nije prikladno da se svađaju pred maloletnim detetom, pa su do sledećeg nastupa pevačica i direktor "Granda" smirili strasti.

BONUS VIDEO: ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Sanja Popović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.