Ovo je za MOG SINA Duško Tošić iznenadio JAVNOST - Poseban poklon namenio svom MUŠKOM NASLEDNIKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 20:18

"Ovo je za MOG SINA" Duško Tošić iznenadio JAVNOST - Poseban poklon namenio svom MUŠKOM NASLEDNIKU

Da li će mu san postati java? Mi mu to želimo.

Duško Tošić progovorio o sinu, samo jednom, davnih dana, kada je ljubav između nekadašnjeg fudbalera i njegove supruge Jelene Karleuše bila velika i čvrsta.

Na društvenoj mreži TikTok ponovo je počeo da kruži stari snimak Duška Tošića na kome u jednom intervjuu pominje svoju veliku želju - da pored tetovaža imena ćerki Nike i Atine, koje su njegov najveći blagoslov, istetovira ime sina.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tošić je nekoliko dana pre rođendana njegovih ćerki odlučio da imena svojih mezimica istetovira na desnoj ruci, što je i uradio, dok je, kako je naveo, levu ruku ostavio za sina.

- Leva ruka je prazna, tu očekujem sina - rekao je Tošić pred kamerama "Ekskluziva", a da li je njegov plan o nasledniku san ili realnost ostaje nam da vidimo.

Još jedno pitanje lebdi u vazduhu, a to je da li će sina imati sa Jelenom, ili pak ne...

Bonus video:

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.