Ovo je Karleušin recept za uspešan brak

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Karleušin recept za uspešan brak

Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno su 11 godina, a u braku su dobili dve ćerke Atinu i Niku, iako su mnogi predviđali njihov rastanak, to se nije desilo.

Stoga je Jelena rešila da "oda tajnu" svojim fanovima i sa njima podeli recept za uspeh.

- Odvojena kupatila i toaleti, što više biti razdvojen sa supružnikom ili suprugom da bi se ljudi malo uželeli. Odvojeni novčanici i ono najbitnije, kao šlag na kraju – ljubav -  rekla je Jelena Karleuša.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pitali su Jelenu Karleušu koji je njen recept za srećan brak, ono što je rekla ostaviće vas u čudu

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Okt.2017

Popularna pevačica i fudbaler Duško Tošić zajedno su već 11 godina, a njihov recept za skladnu vezu koja dugo traje mnoge će iznenaditi.. Pevačica Jelena Karleuša i povremeni reprezentativac Duško Tošić su zajedno 11 godina, a u braku su dobili dve ćerke Atinu i Niku.. Slatka mala je ovih...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.