Izvor: Piplmetar.rs, 20.Mar.2024, 08:31

Ovakve fotografije od Biljane Jevtić nismo očekivali: Na njima izgleda kao Jelena Karleuša (foto)

Stare fotografije Biljane Jevtić su iznenađujuće

Mlađe generacije pevačicu Biljanu Jevtić znaju kao ozbiljnu ženu, uvek obučenu u skladu sa prilikom ali i godinama i karijerom koja je iza nje. Međutim, oni nešto stariji sećaju se da je Bilja bila jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi. A, da je zaista tako govore i stare fotografije Biljane Jevtić i to one na kojima je obnažena.
Fotografije obnažene Biljane Jevtić posebno su sve iznenadile, jer niko nije mogao ni da zamisli da bi se ona ovako slikala. Na provokativnim fotografijama smo navikli da viđamo pop divu Jelenu Karleušu, koja trenutno ima najbolje telo na estradi, ali ne i Bilju.
Pročitajte Dok...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.