Ovako nesto od Karleuse NI U SNU niste ocekivali

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako nesto od Karleuse NI U SNU niste ocekivali

Za prizor koji ćete ugledati malo je reći da je iznenađujući

Navikla je Karleuša, pa možemo da kažemo čak i iz dana u dan, da nas šokira i priređuje svakojaka iznenađenja, ali ovo što se sada desilo – zaista nismo očekivali.

Doduše, ovoga puta za šok nije bila zadužena Jelena Karleuša, već njena majka Divna. Majka popularne pevačice, već decenijama dobro znana kao čuvena radio voditeljka, krajnje neočekivane slike je postavila na svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Instagram profil.

Divna je, izgleda, rešila da, iako odavno korača šestom decenijom života, “stane na crtu” vršnjakinjama svoje ćerke, pa i još mlađim damama. Šta mislite – da li, uz ovakve slike, ima šanse?

Foto: Instagram/divnakarleusa
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ovakvu fotografiju od Karleuše sigurno niste očekivali

Izvor: B92, 08.Jul.2015, 11:39

Navikli smo da Jelena Karleuša kači provokativne fotografije na društvene mreže, ali na to svakako nismo navikli kada je njena majka Divna u pitanju...Nekadašnja radio voditeljka je objavila gotovo neočekivane fotografije na svoj Instagram profil...Iako je zagazila u šestu deceniju života Divna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.