Ovako je Jelena Karleuša iznenadila Sašu Popovića! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Okt.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Jelena Karleuša iznenadila Sašu Popovića! FOTO

Na snimanju jedne od emisija Zvezde Granda, Jelena Karleuša napravila je niz selfi fotografija sa ostalim članovima žirija, a Saša Popović na jednoj fotografiji je poprilično iznenađen pevačicinim postupkom.

Popularna pevačica Jelena Karleuša u protekloje emisiji Zvezde Granda objasnila je jednoj takmičarki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kao i svoj publici, da je upravo ona najinteresantnija u ovom muzičkom šou. Da je to tačno, ona je ponovo dokazala. Nove fotografije na društvenim mrežama izazvale su lavinu komentara. Jedan obožavatelj pop dive napisao je:''Drago mi je da ljudi napokon vide kakva si stvarno''. Jedna od fotografija je posebno privukla pažnju mnogima. Naime, ona se ''isplazila'', a Saša Popović ostao je zatečen.

Danas je bilo ovako:-)Today...#zvezdegranda

Posted by Jelena Karleusa on понедељак 12. октобар 2015.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.