Otkriveni detalji koga će igrati Jelena Karleuša u seriji smeštenoj u srpski SREDNJI VEK - jedna od glavnih uloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 13:21

Otkriveni detalji koga će igrati Jelena Karleuša u seriji smeštenoj u srpski SREDNJI VEK - jedna od glavnih uloga

Ponuđena joj je jedna od glavnih uloga, a kako se šuška serija će se između ostalog prikazivati i na Netfliksu.

Jelena Karleuša prihvatila je poziv Lazara Ristovskog da glumi u seriji koju priprema, a koja će, kako se priča, biti najskuplja serija ikada snimljena kod nas.

Kako piše Telegraf.rs, pop diva je nakon mnogo razmišljanja i razgovora rešila da pristane na ponudu, a presudno je bilo to što se radi o velikom izazovu i megalomanskom projektu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u koji će biti uloženo mnogo sredstava, što je njoj i te kako inspirišuće jer je nešto novo i vrlo vredno pažnje.

Kako piše Telegraf, Jelena će u seriji koja prikazuje period srednjeg veka igrati ženu razbojnika, fatalnu zavodnicu, spremnu na sve kako bi zaštitila svoju teritoriju.

- Priča je izmišljena, ali se bazira na mnogo istorijskih momenata i geopolitičkih činjenica, radi se o srednjem veku. Dugo se radi na ovoj seriji i celokupna ideja je zaista nešto što kod nas nije viđeno. Ideja Lazara Ristovskog je bila da Jeleni ponudi značajnu ulogu, glavnu ulogu, što je ona na kraju i prihvatila. Biće ovo veliki izazov za nju, ali i za celu ekipu koja radi ili će tek raditi na seriji. To će sigurno svako želeti da pogleda - kaže izvor.

- Jelena će igrati fatalnu zavodnicu koja se bavi spletkama i politikom i zavodi najveće ličnosti tog doba, a sve kako bi zaštitila svoju državu. Čak, koliko znam, po scenariju ubija jednog moćnika... Koliko je sve veliko govori i činjenica da se pravi gusarski brod, ali pravi gusarski brod, kao i grad koji će se izgraditi na području Kotora. Snimanje treba da počne za nekoliko meseci - otkriva sagovornik Telegrafa.

Koliko će u projekat biti uloženo dovoljno govori i informacija koja postaje sve glasnija, a to je da će se serija prikazivati na Netfliksu. Za sada je reč o nezvaničnim informacijama, jer niko ko je deo projekta još uvek nije izašao u javnost sa zvaničnim podacima i informacijama, već se i dalje sve drži u tajnosti, piše Telegraf.

Srbija Danas/Telegraf/Preneo T.M.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.