Oduševićete se: Evo zbog koga se Jelena Karleuša zaista iskreno smeje

Izvor: Story, 12.Nov.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševićete se: Evo zbog koga se Jelena Karleuša zaista iskreno smeje

Već nekoliko dana se priča o Jeleninom osmehu koji je zadivio sve širom regiona...

Foto: Instagram

Naime, Jelena je došla da podrži svog dobrog prijatelja, Boška Jakovljevića na novoj reviji, a čestitajući mu je uputila i iskren osmeh. Retko kada možemo videti Jelenu na fotografijama da se smeje, ali kako ona kaže, kada to i učini, onda je to iskreno.

Jelena Karleuša: Ćerke me često imitiraju

No, ovo nije jedini razlog zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kog se Jelena iskreno nasmejala od srca. Slobodno možemo reći da je najveći i najiskreniji osmeh poznate pevačice svakako upućen  porodici i ćerkicama koje su definitivno njeno najveće blago.

Ledena kraljica Jelena Karleuša uslikana kako se smeje: Moj osmeh je redak, ali od srca!

Ona je na svom Instagram profilu objavila dirljivu fotografiju sa Atinom i Nikom, a ova fotografija je izazvala brojne lajkove i komentare i raznežila mnoge.

Pogledajte kako su Jelenine mezimice izmamile osmeh svojoj majci!

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.