Od svih pevača, ovolike pare retko ko vidi na gomili: Karleuša u Americi zaradila…

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od svih pevača, ovolike pare retko ko vidi na gomili: Karleuša u Americi zaradila…

Ako je verovati izvorima iz SAD, Jelena Karleuša je dobila 200.000 dolara za američku turneju koja se satoji od samo četiri nastupa.
Kareluša nije pevala u SAD skoro deset godina, a marketinški je odradila odličan posao, ponajviše zahvaljujući gostovanjima u tamošnjim medijima.
A koliko je interesovanje vladalo za njene koncerte pokazuju i podaci koje su otkrili izvori bliski Karleuši i organizatorima turneje.
“Čim smo se s Jelenom dogovorili o turneji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i to objavili preko društvenih mreža, ljudi su počeli da rezervišu karte, tako da smo već posle nedelju dana sve rasprodali. Sa JK smo potpisali ugovor, po kom smo joj isplatili honorar od 200.000 dolara. Pošto je interesovanje veliko, planiramo da je na jesen ponovo pozovemo”, kaže neimenovani izvor za Kurir.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.