OVAKO ĆE IZGLEDATI FILM O KARLEUŠI: Duška će da glumi neko PRELEP, a evo KO bi igrao Jelenu! ŠOKOVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO ĆE IZGLEDATI FILM O KARLEUŠI: Duška će da glumi neko PRELEP, a evo KO bi igrao Jelenu! ŠOKOVI

Nema ništa protiv da se snimi.

Jelena Karleuša je otvoreno govorila o detinjstvu svog supruga Duška Tošića, ali i ko bi ih igrao u filmu, u slučaju da bude snimljen. Pevačica je priznala da je njen muž imao teško detinjstvo, ali i da to dodatno uvećava njegov uspeh.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 6, 2018 at 6:43pm PDT

- To što je Duško imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško detinjstvo, samo govori da je njegov uspeh još veći. Svi znaju da je živeo u domu i ne bih da pričam o tome i dajem dodatno dramatičnu notu svemu. Svi možemo sve, snovi su snovi, samo ih tako posmatramo, a kada krenemo da se borimo za njih, postanu ostvarivi ciljevi. Okružila sam se dobrim ljudima, imam dobrog muža, dobre i vredne prijatelje, karma je naklonjena nama - rekla je ona, a onda odgovorila na pitanje koji glumci bi ih igrali na filmu o njihovom životu, kada bi ga neko snimio.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 28, 2018 at 6:20pm PDT

- Duška bi definitivno mogao da glumi neko jako lep sa zelenim očima, ima ih više. Ja bih volela sebe da glumim, ne bi me niko prikazao na pravi način - izjavila je Karleuša.

Pogledajte rezultate

OU! Kebu NA PREPAD pitali gde mu je SNAJKA SEVERINA! Da li je moguće da je OVAKO odgovorio!? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša nema ništa protiv da se SNIMI FILM O NJENOM ŽIVOTU, ali Duška BI MORAO DA GLUMI NEKO OVAKAV

Izvor: Story, 24.Nov.2018

Jelena Karleuša je otvoreno govorila o detinjstvu svog supruga Duška Tošića, ali i ko bi ih igrao u filmu, u slučaju da bude snimljen. Pevačica je priznala da je njen muž imao teško detinjstvo, ali i da to dodatno uvećava njegov uspeh. – To što je Duško imao teško detinjstvo, samo govori...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.