Izvor: Piplmetar.rs, 04.Sep.2023, 22:30

O ovakvoj sobi maštaju sve tinejdžerke: Zavirite u bajkoviti kutak Karleušine ćerke FOTO

Soba Atine Tošić je san svake devojčice
Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića svakodnevno je aktivna na društvenoj mreži TikTok, te je javnost upućena u neke detalje iz njenog života. No, njena starija sestra Atina povukla se sa društvenih mreža, te se o njoj zna samo onoliko koliko njeni roditelji podele sa javnošću.
Pročitajte Atina je njihova boginja – Otkriveno zašto su Tošić i Karleuša ćerki dali ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << neobično ime 
Instagram

Međutim, dok je bila aktivna na društvenim mrežama, Atina je objavila snimak svoje bajkovite sobe kojim je oduševila sve pratioce na Instagramu, prenosi Ekskluziv.
Krevet, ormar i police su bele boje dok su zavesa, posteljina i detalji u nežnim roze tonovima.
Soba Atine Tošić ukrašena je i posterima sa motivacionim porukama, a ono što prostoru daje posebnu atmosferu je efektno neonsko svetlo.
Pročitajte Više nisu devojčice – Atina i Nika zablistale u novogodišnjim haljinama, a tek da vidite šminku i frizure FOTO

TikTok

– Konačno, završena je. Opsednuta sam – napisala je Jelenina i Duškova ćerka po useljenju u svoj kutak u velelepnoj vili.
Sudeći po fotografijama, soba Karleušine ćerke skockana je do poslednjeg detalja, a ponosni roditelji još jednom su se potrudili da svojoj mezimici ostvare tinejdžerski san.
TikTok

Najnovije na portalu Marie Claire
IZVOR: EKSKLUZIV
FOTO: INSTAGRAM, TIK TOK




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.