Nika Tošić prenela SNAŽNE REČI ocu: Sa sestrom i majkom je otišla u Dubai, ali očev rođendan nije zaboravila

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 13:48

Nika Tošić prenela SNAŽNE REČI ocu: Sa sestrom i majkom je otišla u Dubai, ali očev rođendan nije zaboravila

Nika Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, sa sestrom Atinom i majkom se trenuto nalazi u Dubaiju. Iako fizički odvojena od svog oca, nije propustila da mu poruči svoje želje.

Već je javnosti poznato da roditelji Nike i Atine, Jelena i Duško, nisu u dobrim odnosima. Odluka je bila da ćerke, njihove naslednice žive sa pevačicom, tak su i sada sa njom na putovanju u Dubaiju.

Nika je iskoristila ovaj bitan trenutak da se na instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu oglasi i uputi jaku poruku ocu.

U poslednje vreme su sve češće mogle da se primete špekulacije da ćerke Jelene Karleuše nisu u dobrim odnosima sa ocem i da se skoro uopšte ne čuju sa njim. Nika je svojom objavom prikazala da to nije istina i prikazala pravu istinu.

Poznati fudbaler danas slavi 39. rođendan, a uzimajući u obzir da njegove ćerke nisu pored njega, čestitka koju je dobio od ćerke zauzela je posebno mesto u javnosti. - Srećan rođendan tata - uz emotikon srca bio je tekst koji je Nika napisala uz fotografiju na kojoj se nalazi sa ocem.

Podsetimo se da je pevačica Jelena Karleuša skoro dala izjavu na temu svog braka sa Duškom.

- Duško je ljubav mog života. On je moj najlepši muškarac. Mi smo još u braku. Duško je otac moje dece. On mene ne voli, ali ja njega volim. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - izjavila je tada.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ne kunite mene, moje bivše žene..." Zavirite na proslavu rođendana Duška Tošića - isplivao snimak iz kafane

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 12:43

Ova pesma ga je dotakla...Poznati fudbaler, Duško Tošić, juče je proslavio 39. rođendan. Njegove naslednice, Nika i Atina Tošić, su trenutno sa Jelenom Karleušom u Dubaiju, ali su mu čestitale rođendan putem društvenih mreža...Duško je sinoć izašao u provod sa prijateljima, a atmosferu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.