“Nemoj mi to spominjati…” Nakon ovih reči Jelene Karleuše, Bosanac je žustro negodovao!

Izvor: Svet, 09.Maj.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nemoj mi to spominjati…” Nakon ovih reči Jelene Karleuše, Bosanac je žustro negodovao!

U najavi predstojeće emisije “Zvezda Granda” prikazan je jedan segment komentarisanja kandidatkinje čija se emocija u pevanju nije dopala Jeleni Karleuši.
Plavokosa pevačica joj je, u svom maniru, poručila:
“Verujem da je Viki (prim.aut. Miljković, mentorka kandidatkinje) dala sve od sebe, ali ti si bila sterilna kao sterilizator u operacionoj sali!”

“Ma, nije bilo baš tako…”, pobunio se tiho Saša Popović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali je Dragan Stojković Bosanac bio znatno glasniji.
“Nemoj mi operacionu salu! Mani se toga!”, poručio je kompozitor koji je nedavno imao operaciju srca, a njegove reči su izazvale lavinu smeha u studiju.
svetsvet, printscreen
The post “Nemoj mi to spominjati…” Nakon ovih reči Jelene Karleuše, Bosanac je žustro negodovao! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Saša Popović uvredio Viki Miljković kao nikad dosad!

Izvor: Svet, 09.Maj.2019

Po svemu sudeći predstojeća emisija “Zvezda Granda” proći će u znatno veselijem tonu nego prethodne u kojima su se članovi žirija ovog muzičkog talent šou-programa uglavnom svađali na “krv i nož”.. U naletu dobrog raspoloženja, Jelena Karleuša je postavila zanimljivo pitanje Saši...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.