Nastavljaju!

Izvor: Mondo, 07.Jul.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju!

Obračun pevačica i dalje traje!

Dijana Rokvić i Jelena Karleuša vređale su se putem društvenih mreža, ali i medija, prošle godine, zbog čega je "Didi" presavila tabak i tužila JK za uvredu.

Slučaj na sudu je dobila, ali na Facebooku je napisala da ne može od koleginice sa kojom je na ratnoj nozi da naplati novac.

"Pitam se da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jelena Karleuša stvarno živi u luksuznoj vili ili stanu u kome se slika jer joj izvršitelji tu ne mogu uručiti moj zahtev za izvršenje na 3.000.000 dinara koliko mi duguje po sudskoj presudi", napisala je Dijana na društvenim mrežama.

Karleuša se još uvek nije oglasila povodom priče da je dužna Dijani novac.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Karleuša prsla: Didi joj uzela tri miliončeta!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2016

Folk pevačice Jelena Karleuša i Dijana Janković zaratile su pre par godina na društvenim mrežama, kada je Karleuša ismevala Dijanin snimak iz luksuznog doma...Dijana je potom uzvratila sličnim uvredama, te je Jelenin "autfit" nazvala "kristalima iz Koteža", da bi JK pitala mlađu koleginicu u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.