„Naći ćemo te i ubićemo te“ – očekivao da će Karleuša da ga vine u zvezde, a onda mu se ostvario košmar

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 17:00

„Naći ćemo te i ubićemo te“ – očekivao da će Karleuša da ga vine u zvezde, a onda mu se ostvario košmar

Surreal je očekivao dosta od ove saradnje, ali je bio u deficitu fanova.
Filip Arsenijević Surreal, poznati srpski reper, gostovao je u podkastu "Uskoro otvaranje", gde je u jednom trenutku ispričao šta se dogodilo nakon što je snimio pesmu sa Milijem i Jelenom Karleušom.
Reper je očekivao da će ga saradnja sa Karleušom lanisrati iz alternativne scene u glavni muzički tok, ali desilo se sasvim suprotno, izgubio je dosta pratioca na Instagramu.
- Iskreno kada sam snimio pesmu sa Karleušom pomislio sam idem ja u zvezde. Drugaru sam rekao: Koliko imam pratilaca? 50.000. Gledaj, sad, dobiću ih 250.000. Buraz, posle saradnje, krenu pratioci da idu unazad - rekao je Surreal...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.