NOVI RAFAL JELENE KARLEUŠE: U čitavu mašinu uvukla i prijateljicu Draganu Mirković - učinila nedopustivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 13:06

NOVI RAFAL JELENE KARLEUŠE: U čitavu mašinu uvukla i prijateljicu Draganu Mirković - učinila nedopustivo!

Klupko se samo odmotava...

Dragana Mirković doživela je veliki uspeh i bez ijedne plaćene reklame rasprodala koncert u Beogradu tri meseca unapred.

Karte za spektakl zakazan za 29. decembar planule su u rekordnom roku, pa je luče iz Kasidola zakazalo i drugi koncert, za dan posle. Ovo je Jelena Kalreuša podržala, ali i iskporistila kako bi uputila par oštrih strelica na račun koleginica.

Brojne kolege čestitale su Dragani na ovom uspehu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a jakom porukom podržala ju je Jelena Karleuša.

Pop diva je spomenula i druge kolege koje su napunile ovu dvoranu i rekla da je starija koleginica zaslužila mnogo više u odnosu na njih.

- Ako neki sa dve poznate pesme i dve godine karijere prodaju 3 Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji. Ovako se to radi, bez plaćene Jutjub kampanje, lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada evra u reklamu i iskakanje iz frižidera. Bez ikakve reklame već dve rasprodate Arene! Ej? Nastaviće se! Napred Dragana! - napisala je Jelena na Instagramu i time "pecnula", prema mišljenju mnogih Aleksandru Prijović, ni ne sluteći da tako uvlači Mirkovićevu u estradni rat, a poznato je kako ona ne voli da se prepire sa koleginicama.

Bilo kako bilo, za svakoga ima mesta pod ovim estradnim nebom, te ne treba pravi svađu tamo gde je zapravo ni nema. No, budući da su JK i Gaga prijateljice, mnogi smatraju da je ovo bio nedopustiv potez pop dive.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.