NIKADA MANJE ODEĆE: Jelena Karleuša GORI NA PLAŽI, a muškarci balave gledajući u nju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 19:24

NIKADA MANJE ODEĆE: Jelena Karleuša GORI NA PLAŽI, a muškarci balave gledajući u nju (FOTO)

Društvene mreže su najlakši način da poznate ličnosti sa velikim javnim auditorijumom podele detalje svakodnevnice ili različite uspehe. Pevačica je ovo iskoristila da sa svojim fanovima podeli sliku svog tela koje je dovela do savršenstva, zajedno sa provokativnim autfitom koji ga ističe.

Pevačica Jelena Karleuša dosta vremena provodi na društvenim mrežama, pa često javnost može naići na njen komentar o aktuelnim temama ili događajima. Takođe ne okleva da svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << feed ulepša novom slikom sa putovanja ili različitih događanja.

Njeni fanovi vrlo često mogu da uživaju u slikama sa proslava, putovanja, različith nastupa, ali vrlo često prikazuje i autfite koje na vrlo provokativan način uklapa, a sa hrabrošću iznosi.

Trenutno, na vrhu njenog profila nalazi se fotografija sa odmora, na kojoj pozira na plaži u kožnom crnom bikiniju sa tankim tračicama. Ovu kombinaciju upotpunila je sa velikim crnim naočarima i kačketom, minijaturnim detaljima koji za svrhu imaju isticanje autfita.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Njeni fanovi nisu propustili priliku da fotografiju lajkuju, i da u selekcija sa komentarima ostave svoja mišljenja. Tako se mogu pročitati "Kakva bombetina", "Euforija, svaki put si zgodnija", "Svaka čast Karli", "Alfa i omega". Navedeni su naravno samo neki od komentara, koji su u velikoj većini pozitivni i puni podrške.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.