NAKON SVEGA, RADOST U PORODICI KARLEUŠA-TOŠIĆ! Jelena PROGOVORILA o TREĆOJ trudnoći! Na putu je SIN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON SVEGA, RADOST U PORODICI KARLEUŠA-TOŠIĆ! Jelena PROGOVORILA o TREĆOJ trudnoći! Na putu je SIN?

Velika Duškova želja.

Jelena Karleuša i Duško Tošić tokom dugih razgovora koje su vodili prilikom njenog boravka u Kini našli su rešenje kako da prebrode bračnu krizu u koju su upali, zbog pevačicine navodne afere sa Ognjenom Vranješom i porno skandala. Kako piše "Kurir", supružnici navodno silno žele treće dete, te će na tome uskoro i poraditi.

DVA KOKOŠJA JAJETA MEĐU NOGAMA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Član žirija ZG žestoko isprozivao Vranješa! Ovo NIKO nije očekivao!

KAO U FILMU! Folkerka se PORODILA SA 16 GODINA, pevala je HIMNU SPONZORUŠA, a danas je retko viđamo! (VIDEO)

Pop diva i fudbaler žele da učvrste svoju zajednicu, a kako oboje vole decu, složili su se da bi bilo lepo da dobiju još jedno. Pored dve ćerke koje imaju, fudbaler hoće i sina, ali bi bio jednako srećan i da ponovo dobije devojčicu. Zbog zdravstvenih problema koje je imala prethodnih godina, JK navodno ne može lako da ostane u drugom stanju, a u slučaju da u tome uspe, trudnoća bi verovatno bila visokorizična, ali je prevazišla taj strah i spremna je da pokuša.

ŠTA ĆE JELENA REĆI KAD VIDI GDE JE DUŠKO? JK se vratila u Srbiju, a Tošić sebi baš dao oduška! (FOTO)

- Početak godine za njih je bio veoma turbulentan i stresan. Sve što je zadesilo Jelenu i Duška moglo ih je koštati braka, ali su oboje jaki i nadaju se da će sve ovo dostojanstveno prebroditi. U stvari, ceo skandal u njima je produbio potrebu da ojačaju porodicu, ali i prošire. Tošiću je najveći san da dobije sina, bez obzira na to što su mu Nika i Atina centar sveta. Jelena je uvek do sada isključivala mogućnost da rodi treće dete, ali i ona u dubini duše želi da mu ispuni želju, sada više nego ikada - otkriva izvor za "Kurir" i dodaje da bi Karleušino preseljenje u Kinu sa ćerkama, doprineo da porodica ojača.

POSLE 7 DANA ĆUTANJA KONAČNO OTKRIO: Dok POR*O AFERA trese Karleušu, Duško rešio da prekine ćutanje

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2019 at 7:30am PST

- Duškov predlog je da svi budu na okupu. Iako Jelena svaki slobodan trenutak koristi za boravak kod supruga, to mu očigledno nije dovoljno. Njena karijera je na vrhuncu i ona bi komotno mogla i odande da funkcioniše - kaže izvor.

SMRŠALA SKORO 10 KG POSLE SKANDALA: Jeleni Karleuši ugroženo zdravlje

Pogledajte rezultate

Karleuša je svojevremeno pričala o potencijalnim problemima vezanim za treću trudnoću i o njihovoj želji da dobiju treće dete.

- Ja sam zdravstveno veoma loše i zbog toga ne bih mogla više da imam decu. Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem. Trudnoća je veoma opasna za mene - pričala je JK za medije, ali je početkom prošle godine izjavila da bi ipak volela da rodi treće dete, a krajem 2018. je izjavila da će možda rađati i u poznijim godinama!

VRATILA SE NA INSTAGRAM! Jelena Karleuša se ZAHVALJUJE! Ostavlja sve za sobom! (FOTO)

😍❤️ Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere... sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji put🤷🏼‍♀️ Srećan Božić svima koji slave✨

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 7, 2019 at 1:16pm PST

- Meni ako dune, rađaću do pedesete. Svake dve godine po jedno dete. Ne volim ograničenja i spočitavanje godina ženama - rekla je Jelena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.