Može rijaliti, ali ne na nacionalnoj frekvenciji VIDEO

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može rijaliti, ali ne na nacionalnoj frekvenciji VIDEO

Pevačica Jelena Karleuša rekla da ne smemo da dozvolimo da rijalitiji postanu mejnstrim

Pevačica Jelena Karleuša nekoliko puta do sada je govorila negativno o rijaliti programima u Srbiji i pojedinim učesnicima/učesnicama.

Tako je i ovog puta govorila u emisiji Senzacija, pre koncerta u Sarajevu.

Zgazićemo bolest zvanu rijaliti!

"Smatram da kao javna ličnost imam tu odgovornost da govorim negativno o rijalitijima i ponudim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nešto što bi uticalo na mišljenje mladih ljudi. Rijalitiji su uzeli maha, a ne bi trebalo da budu mejnstrim i vaspitavaju našu decu", rekla je pevačica i nastavila:

"Rijalitiji treba da postoje, kao i u drugim zemljama, ali ne na televizijama s nacionalnom frekvencijom i to 24 sata dnevno. To nije normalno". Svaka javna ličnost koja kaže drugačije ne postupa odgovorno".

Podsetite se MONDO priloga s Jelenom Karleušom:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.