Modni KREATOR istakao ČETIRI NAJBOLJE odevne KOMBINACIJE Jelene Karleuše, JEDNA se izdvaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 13:02

Modni KREATOR istakao ČETIRI NAJBOLJE odevne KOMBINACIJE Jelene Karleuše, JEDNA se izdvaja

Samo ona ima smelosti ovo da iznese.

Dok je neki osporavaju, drugi je obožavaju. Ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što svojim izjavama, pesmama, tako i stajlinzima. Mnogi je smatraju modnim guruom, pa nije neobično da većina devojaka se ugleda na njen stil.

Vojislav Žakula, modni kreator i dizajner kaže da je Jelena Karleuša jedna od onih žena koja ima smelosti i stila sve da iznese, te da bi, upravo zbog toga, sa njom voleo da sarađuje. Izdvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, prema njegovom mišljenju, njene četiri najbolje odevne kombinacije.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Karleuša je upravo ličnost koja zna vrlo dobro šta zahteva scena. Ovaj kostim uz njeno telo, koje je dovela do perfekcije, je idealan spoj. Ovo sam zapamtio sa onlajn koncerta jer je delovao, zaista, kao kostim svetske zvezde.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Ovde deluje, sa mojom omiljenom bojom, kao na ulazu u diskoteku 54 Endija Vorhola. Blago vuče na disko modu, a opet sa kosom je kompletan utisak ovog milenijuma. Sjajno!

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Ovo je moj favorit! Frizura Veronike Lejk, čuvene holivudske zvezde, haljina u tom stilu, prema mom mišljenju, je nešto što ona apsolutno treba da forsira, jer to iznosi na pravi način, pogotovo jer daje modni pravac milionima svojih pratilaca. Žene treba na ovaj stil da se ugledaju, gde su ženstvenost i seksipil sa pravom merom.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Savršen scenski kostim, savršen. Moram da kažem da, osim Slađane Milošević osamdesetih godina, ne postoji neko pored Jelene Karleuše da može ovako nešto da iznese. Prezgodno telo i njena ličnost čine da ovaj kostim bude prava scenska bajka.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.