Modna kreatorka ZGROZILA javnost komentarima na račun JELENE KARLEUŠE, a ovaj POZNATI INFLUENSER brzo reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:07

Modna kreatorka ZGROZILA javnost komentarima na račun JELENE KARLEUŠE, a ovaj POZNATI INFLUENSER brzo reagovao

Njeno pojavljivanje na modnoj pisti ne prestaje da diže prašinu.

Jelena Karleuša, zasijala je na Pariskoj nedelji mode. Sedam dana kasnije komentari na ovu temu ne prestaju.

Pop diva dobila je mnogo podrške od domaćih javnih ličnosti, ali bilo je i onih koji smatraju da njen angažman na ovoj prestižnoj manifestaciji nije došao tek tako.

Srpska stilistkinja Elena Nikolaevna, u jednom Instagram komentaru postavila je pitanje koje je zgrozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnost, te naišlo na niz osuda pogotovo na društvenoj mreži "X".

Ovaj postupak stilistkinje okarakterisan je kao jedan nesolidaran postupak, te izliv ljubomore.

- Da li je Karleuša platila za ovo ili zaista mislite da je transrodna, pa to stoji iza ovog angažmana? - napisala je Nikolaevna.

- Toliko o ženskoj solidarnosti. Srećan osmi mart - napisala je korisnica na platformi "X".

Poznati influenser Radun Bakić, koji neretko javno ističe koliko poštuje lik i delo Jelene Karleuše, odmah je stao u njenu odbranu i izneo šokantne detalje na stilistkinjin račun.

On se povodom komentara oglasio na svom Instagram storiju.

- Koliko znam ova osoba koja se naziva "stilistom" duguje Bogu i ocu pare i stvari koje je ukrala lično znam ljude od kojih je pozajmula stvari i nikad ih nije vratila. Kad ste c*gani barem ćutite ne prozivajte ljude koji i da vas pljunu ne bi vas pogodili koliko ste nisko. I molim vas, moda jeste kreativnost, ali nekada vam i treba lova. Pozajmićemo vam - napisao je Radun na storiju.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.