MREŽASTE ČARAPE, GRUDI U VIS: Jelena Karleuša u vamp izdanju, ali OVO što radi na klaviru, SVE je šokiralo! (foto)

Izvor: Story, 18.Maj.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MREŽASTE ČARAPE, GRUDI U VIS: Jelena Karleuša u vamp izdanju, ali OVO što radi na klaviru, SVE je šokiralo! (foto)

Jelena Karleuša oduvek je iznenađivala svojim stajlinzima, a ovaj put, prilično je dosta toga pokazala… S obzirom da uvek iznenadi svojim pojavljivanjima, ovoga puta pažnju je privukla nečim drugim. View this post on Instagram A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 17, 2019 at 6:53pm PDT Naime, pevačica je obukla uzak kostim, grudi ... The post MREŽASTE ČARAPE, GRUDI U VIS: Jelena Karleuša u vamp izdanju, ali OVO što radi na klaviru, SVE je šokiralo! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monika Beluči oduševila svet pozirajući kao seksi PLAVUŠA i sad je ista Merlin Monro! (foto)

Izvor: Story, 18.Maj.2019

Italijanska glumica je pozirala za naslovnu časopisa Soon, sa plavom kosom i frizurom sličnoj kao što je nosila u filmu Malena. https://www.instagram.com/p/Bxke-eOCpu3/?utm_source=ig_embed Monika je na svom Instagramu objavila jednu od fotki iz magazina, a uskoro su isplivale i ostale i oduševile...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.