MMA borac javno pozvao na ubistvo devojaka koje slušaju Karleušu

Izvor: Tracara.com, 19.Jul.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA borac javno pozvao na ubistvo devojaka koje slušaju Karleušu

Srpski MMA borac Dušan Džakić je nedavno u emisiji Balkan info isprozivao fanove Jelene Karleuše, javno pozivajući na ubistvo onih koji slušaju njene pesme. ”Gledam devojke po klubovima kako pevaju pesme one debilke Karleuše. To je brate za metak u glavu odmah. Takve žene ne trebaju da radjaju. Treba da idu na rehabilitaciju’’, izjavio je Džakić u emisiji. Ove reči su došle i do Jelene, koja je momentalno prokomentarisala i osudila čitavu situaciju na Twitteru. ‘’Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << javna ličnost, žena i majka moram da reagujem! Ovaj nazovi borac POZIVA NA UBIJANJE ŽENA METKOM U GLAVU i to radi JAVNO?! I još nije priveden?! U zemlji gde svakodnevno čitamo o ubijanju, prebijanju i zlostavljanju žena?! STOP NASULJU NAD ŽENAMA!’’, napisala je pevačica na ovoj društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Twiter

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SKANDALOZNO!!! Srpski MMA borac POZVAO NA UBISTVO devojaka koje slušaju Karleušine pesme! JK: Posle se pitajte zašto manijaci UBIJAJU žene po Srbiji!

Izvor: Press, 20.Jul.2018, 15:23

. Jelena Karleuša našla se na udaru kontroverznog srpskog MMA borca Dušana Džakića koji je u emisiji Balkan info izgovorio skandalozne stvari zbog kojih bi trebalo da odgovara.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.