LICE BEZ KOREKCIJA: Pogledajte snimak Jelene Karleuše kada joj je bilo samo 17 godina! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 12:37

LICE BEZ KOREKCIJA: Pogledajte snimak Jelene Karleuše kada joj je bilo samo 17 godina! (VIDEO)

Koliko se izmenila?

Jelena Karleuša podelila je na društvenoj mreži Instagram snimak na kome se vidi kako je izgledala kada je imala samo 17 godina.

Iako se mnogim pevačicama ne dopada kako su izgledale u ranoj mladosti, pa takve slike ili snimke sebično kriju, ne možemo reći da je to slučaj i sa JK. Poznata pevačica je iznenadila svoje Instagram pratioce video-klipom na kojem ima samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17 godina. Fanovi Jelene Karleuše bili su oduševljeni njenim tadašnjim izgledom.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 26, 2020 at 10:36am PDT

Objavljen snimak datira iz davne 1996. godine. Po licu se primećuje da je Jelena tada bila tinejdžerka i da je volela jaku šminku kojom je naglasila oči i usne. Imala je i tamnije obrve nego sada.

Mnogi su primetili da njena starija ćerka Atina dosta liči na nju, a pevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda poput:

- Prelepa si bila tada, a i sada si  /  Kolko Atina liči na Jelenu  /  Apsolutne niko ne može da joj parira - samo su neke od brojnih pozitivnih konstatacija na račun pevačice.

Baby JK (17)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 28, 2020 at 12:07pm PDT

Neki su konstatovali da je pre Arijane Grande "furala" njen zaštitni znak: “Konjski rep pre Arijane Grande, Arijana se trese” prokomentarisao je jedan fan.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.