Karleušu isprozivali zbog najperverznijeg kupaćeg ikada, ali posle njenog odgovora to više nikome neće pasti na pamet (foto)

Izvor: Press, 22.Maj.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleušu isprozivali zbog najperverznijeg kupaćeg ikada, ali posle njenog odgovora to više nikome neće pasti na pamet (foto)

Jelena Karleuša napravila je pravi bum na društvenim mrežama najminijaturnijim zlatnim kupaćim kostimom koji ste ikada videli!
Bilo je sasvim za očekivati to da se Jelena usudi da pozira u ovako nečemu, jer je nebrojano puta dokazala da ne preza ni od čega, a najmanje od zluradih komentara i zlih jezika popularnih “hejtera”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Naime, jedan od Karleušinih pratilaca iskritikovao je pevačicin oskudni stajling upotrebivši reči kako je “majka dvoje dece i sramota živa”, tačnije u pitanju je žena koja je pogrešila i Jelenine godine, a JK joj nije ostala dužna ni za jedno ni za drugo.

“Prvo, ja imam 39 godina, drugo – u pravu si, moje telo i moj izgled je daleko od žene koja je dva puta rađala! A ako ćemo o sramoti, ona je to tvoje vređanje ljudi po društvenim mrežama koji na moru nose kupaći! Ti se kupaj u džaku i od*ebi!”, oštro je odgovorila Jelena.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.