Karleušin tekst je odličan, volela bih da sam ga ja napisala

Izvor: S media, 28.Okt.2010, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleušin tekst je odličan, volela bih da sam ga ja napisala

Dramski pisac Biljana Srbljanović otkrila je u svojoj kolumni da bi volela da je ona napisala tekst Jelene Karleuše o Paradi ponosa.

Poznata spisateljica je u kolumni, koja je objavljena na internet portalu Peščanik, pohvalila dosadašnju aktivnost Jelene Karleuše.

- Ova žena je nešto napravila, iskoristila uticaj koji ima kod populacije hostilne ili u najboljem slučaju neosetljive na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << LGBT probleme i solidarno stala uz ugroženu manjinu. A da joj se to, pritom, uopšte ne isplati. Uopšte ne razumem: šta su se svi navadili da se podsmevaju Jeleni Karleuši, naročito oni koji inače pozdravljaju njen gest, ali se ozbiljno čude odakle to njoj i kako to i zamislite čuda i sve tako. Hoću da kažem, tekst joj je odličan i volela bih da sam ga ja napisala – piše Biljana Srbljanović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.