Karleuše NI NA MAPI? Evo u čijem društvu se pojavio Duško Tošić na reviji Bate Spasojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 00:13

Karleuše NI NA MAPI? Evo u čijem društvu se pojavio Duško Tošić na reviji Bate Spasojevića

Uhvaćen je!

Poznati srpski kreator Bata Spasojević večeras predstavio svoju novu kolekciju, a mnoge poznate ličnost pojavile su se na crvenom tepihu. Reviji su prisustvovali Zorica Brunclik, Milica Jokić, Neda Ukraden, Leontina Vukomanović, Mira Škorić, Suzana Mančić, Ivana Boom Nikolić, Duško Tošić... i mnoge druge, koji su došli da podrže popularnog kreatora.

Svima je zapao za oko muž Jelene Karleuše, Duško Tošić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je prisustvovao događaju, ali ne u pratnji svoje supruge.

Pevačica i fudbaler čini se svakim svojim postupkom izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako je njihov odnos konstantno pod lupom i u senci brojnih napisa, svaki korak poznatih supružnika pomno je praćen.

Poznati fudbaler je na reviju Bate Spasojevića došao u pratnji nepoznatog muškarca, pa su se svi zapitali ko je on i zašto nije došao sa svojom suprugom Jelenom Karleušom, a ekipa portala Srbija Danas uspela je da zabeleži ovaj momenat.

Detaljnije pogledate u videu ispod.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.