Karleuša ugostila devojku koju nikad pre nije videla, a evo i zašto

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša ugostila devojku koju nikad pre nije videla, a evo i zašto

Kao pobednica konkursa za najvatrenijeg fana Fejsbuk stranice Prve televizije, Marija Stepanović je dobila neverovatnu priliku da upozna svog idola - pevačicu Jelenu Karleušu. I to, ni manje ni više, nego u domu poznate pevačice.

Marija je na podlaktici istetovirala lik Jelene Karleuše i tako osvojila ovu nagradu.

- Jako sam uzbuđena i jedva čekam da je vidim - izjavila je ova devojka pre susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa svojom omiljenom pevačicom.

Jelena i Marija su imale dug razgovor, posle kojeg su i razmenile poklone.

- Tetovaža mi se dopada kao rad i ja ti od srca želim da te čuva i prati ceo život. Samo želim da apelujem na fanove da se ne samopovređuju, jer ljubav prema meni ne treba da boli - rekla je svojoj najvećoj obožavateljki Jelena Karleuša.

Ovako je izgledao susret Jelene Karleuše i Marije Stepanović koji su zabeležile kamere Prve televizije.

24sata
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Najveći fan Jelene Karleuše: Pogledajte kako je devojka reagovala kada je upoznala svog idola (VIDEO)

Izvor: Story, 12.Jul.2014

Mlada devojka iz Beča doputovala je za Beograd samo kako bi upoznala svoju omiljenu pevačicu, čiji lik ima istetoviran na ruci Emisija Exkluziv organizovala je konkurs za najvećeg fana pop dive Jelene Karleuše na koji su se prijavili svi oni kojima je popularna plavuša idol. Pobedu na konkursu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.