Karleuša sramotno izvređala Seku Sablić, pa brže-bolje izbrisala sramotni status (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 09.Jun.2023, 14:41

Karleuša sramotno izvređala Seku Sablić, pa brže-bolje izbrisala sramotni status (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša izvređala je našu legendarnu glumicu Jelisavetu Seku Sablić, a ubrzo potom je obrisala svoj Instagram stori.
Jelisaveta Seka Sablić biće govornica na dašanjem protestu „Srbija protiv nasilja“ koji počinje u 18 časova ispred Narodne Skupštine. Karleuša je na svom Instagramu objavila skandalozni video u kojem izgovara sramne uvrede, a potom dodala i natpis kojim komentariše Seku Sablić, prenosi Nova.
Foto: Vladimir Šporčić/Story arhiva – Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kada vidim Seku Sablić kako na protestima lupeta kako živi u ropstvu, a glumi u svakoj mogućoj seriji, reklamira sve od uložaka, stajskog đubriva, do banaka i izlazi iz frižidera – napisala je Karleuša.
Karleuša je vrlo brzo obrisala ovu objavu, ali su njeni pratioci skrinšotovali šta je napisala i oštro osudili njen ispad.
– Na sve to, treba da znate da ona na ovom snimku kaže ‘Vidi ku*vu’ ženi koja je doslovno nacionalno blago ove zemlje. Stvarno je u najmanju ruku prostakuša i neartikulisana smećarka. Iskreno se nadam da će da propadne – glasi jedan od tvitova.
Na sve to, treba da znate da ona na ovom snimku kaže „Vidi kurvu“ ženi koja je doslovno nacionalno blago ove zemlje. Stvarno je u najmanju ruku prostakuša i neartikulisana smećarka. Iskreno se nadam da će da propadne. pic.twitter.com/2L1uE3PXJa
— Таsоmir (@nijetasomir) June 9, 2023

Karleuša je ranije vređala i druge glumce govornike na protestu ili kritičare režima Aleksandra Vučića, a sama je pružila podršku SNS-u i bila na njihovom kontramitingu.
Karleuša u ulozi SNS bota drži lekcije studentima, a sama se „hvalila“ kako je jedva završila srednju školu

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Seka Sablić na protestu „Srbija protiv nasilja“: Školski primer nasilja je Skupština

Izvor: Danas, 09.Jun.2023

"Svi smo protiv nasilja, i zato sam ja sa vama ovde. Nasilje je kada pravde nema, i kada je jedva dostižna. Otimanje zemlje, vode, vazduha, to je nasilje. Zatvorene kapije ispred fabrika radnika koji su isterani ispred preduzeća, a kojima plate nisu isplaćene. Školski primer nasilja je Skupština",...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.