Karleuša prešla granicu prijateljstva sa Marijom: Prvo komentarisala njene grudi i guzu, pa predložila da se zatvore u garderober! (video)

Izvor: Svet, 06.Apr.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša prešla granicu prijateljstva sa Marijom: Prvo komentarisala njene grudi i guzu, pa predložila da se zatvore u garderober! (video)

Jelena Karleuša i Marija Šerifović zbližile su se tokom žiriranja u Zvezdama Granda, a izgleda da su možda postale i isuviše bliske!
“Nemoj da misliš da ne vidim kakvu guzu imaš, kolike su ti grudi… Kad bismo se nas dve zatvorile u garderober”, rekla je JK u novoj emisiji Zvezde Granda, na šta joj je Šerifovićka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odgovorila:
“Može i u garderober!”
Šta ovo treba da znači znaju samo one…
Pogledajte ovu zanimljivu konverzaciju:

Dragan D. Kecmansvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija rekla Karleuši: “Kad bi ti znala kako bih te ja upakovala”, a zbog Jeleninog odgovora POCRVENELI svi u studiju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Apr.2017

U narednoj epizodi "Zvezda Granda" koja će biti prikazana u subotu, 8. aprila, pravi šou su napravile Marija Šerifović i Jelena Karleuša...Jelena Karleuša je prvo izjavila da on uopšte nema "šestice" kao što svi misle, nego da samo različito "pakuje grudi", a onda se oglasila Šerifovićeva...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.