Karleuša potvrdila pisanje SVETA: Operisali su me carskim rezom, od bola ne mogu ni da se nakašljem! (video)

Izvor: Svet, 18.Maj.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša potvrdila pisanje SVETA: Operisali su me carskim rezom, od bola ne mogu ni da se nakašljem! (video)

Jelena Karleuša juče se po prvi put pojavila pred medijima na snimanju emisije “Zvezde Granda” i u razgovoru sa novinarima potvrdila pisanje SVETA o operaciji koju je imala pre dvadesetak dana.
“Dobro se osećam. Malo sam usporena. Nisam se plašila jer je to bila rutinska operacija. Mislim, reč je o carskom rezu. Kad ste već saznali sve, nisam želela da krijem. Ali ja stvarno nisam neko ko voli da priča o ovakvim stvarima jer smatram da mi u šou-biznisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne treba da igramo na kartu slabosti nego na kartu nedodirljivosti i snage. Mada ima i onih koji vole da ih sažaljevaju, ali ja nisam ta”, rekla je Jelena.
Ona je dodala i da je uz nju sve vreme bio najbolji prijatelj Zoran pošto joj je majka trenutno na Kubi, a ćerke su bile kod supruga.
“To je nešto što sam duže vreme gajila u sebi i kad je dogorelo onda sam bila primorana to da operišem. Sad kad sam izvadila ovo čudo, verovatno ću biti i manje debela”, našalila se JK.
SVET je o ovom zahvatu prvi pisao početkom aprila:

Na pitanje novinara o molbi navijača Bešiktaša da nema seks sa Duškom, JK je rekla:
“Ne mogu sad njima da objasnim, ne znam koliko znaju engleski i srpski, na turskom stvarno ne znam da im kažem da ja nisam u stanju ni da se nakašljem, a kamoli nešto drugo. Tako da svakako ne moraju da brinu. Tri i više nedelja Duško će biti u punoj formi bez seksa. Mislim barem kad je reč o meni”, rekla je Karleuša u svom stilu u video intervjuu za Scandal!
U aktuelnom broju smo pisali i o postoperativnom periodu:

Svakog petka u štampanom izdanju SVETA čitajte ekskluzivne i ISTINITE priče o poznatima.
Ceo video intervju pogledajte ovde:

svetsvet
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.