Karleuša pevala uz polugole muškarce

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2010, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša pevala uz polugole muškarce

Uprkos prognozama da neće uspeti da napuni "Beogradsku arenu", Jelena Karleuša (31) zapevala je u subotu uveče pred više od 10.000 ljudi u najvećoj hali na Balkanu.

Nastup "All about Diva" počeo je sa zakašnjenjem od sat vremena, ali je Karleuša ispunila obećanje i napravila spektakl. Scenografija se neprestano menjala, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pevala na džinovskoj kocki, trospratnoj torti, u ramu za sliku...

Kraj nje su se smenjivali momci koji su na sebi imali samo bele gaćice sa krilima anđela, devojke u crnim mantijama, momci u mornarskim odelima koji su nosili gej zastave duginih boja.

U jednom trenutku, ona je bukvalno "propala" kroz binu, stojeći u krugu koji je lagano krenuo da se spušta i sakriva je od očiju publike, da bi nekoliko minuta kasnije, "letela" iznad scene vezana nevidljivim konopcima.

I ne samo da je letela, već je u vazduhu vešto napravila par kolutova, što je publika pozdravila ovacijama.

Koncert je trajao oko sat i po i završio se bez bisa. Iako se očekivalo da se na sceni kao gost pojavi Mirza Hamzić, sa kojim je snimila "Insomniu", njega nije bilo.

Kako se priča, Mirza se naljutio na Karleušu, pokušao je da je ucenjuje i zabrani joj izvođenje pesme, ali bez uspeha. Ona je u inat sama otpevala "Insomniu" s kojom je zatvorila koncert. Jedini gost na njenom koncertu bio je Saša Matić, sa kojim je otpevala duet "Ne smem da se zaljubim u tebe".

Pesmu "Ko ovu dramu režira" Karleuša je posvetila suprugu Dušku Tošiću, koji je u VIP loži đuskao uz ženine hitove.

U čast poginule pevačice Ksenije Pajčin na ogromnom video bimu u jednom trenutku pojavila se njena slika sa datumom rođenja i smrti. Iako je najavila dolazak brojnih kolega na koncertu su bili Marta Savić, Olja Karleuša, Romana Panić, Ana Nikolić, Danijel Alibabić i, naravno tekstopisac MarinaTucaković, autor njenih hitova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.