Karleuša obećala zemljotres na Ušću

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša obećala zemljotres na Ušću

Jelena Karleuša će, iako pojedini mediji pišu suprotno, ipak održati zakazani koncert na Ušću 15. juna. Kako je i sama rekla, sve je spremno, karte su planule, a organizacija je na nivou.

Svi naslovi zlonamernih medija koji pominju otkazivanje koncerta "VIVA LA DIVA" su apsolutna DEZINFORMACIJA! Koncert će biti održan, kao što je i najavljeno u subotu, 15. juna na Ušcu. Kapije će biti otvorene od 17h. Očekuje vas "zagrevanje" uz predgrupu, DJ... Koncert počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u 20:30H. Posle koncerta club "Time out" na Adi primiće najbrže na afterparty... DOBRODOŠLI!, saopštenje je koje stoji na zvaničnoj stranici Jelene Karleuše.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vodimo vas na koncert Jelene Karleuše

Izvor: Story, 13.Jun.2013, 13:57

Portal Story.rs najbržim čitaocima poklanja karte za veliki solistički koncert šoubiz zvezde...Jelena Karleuša, foto: Promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.