Karleuša na tužbu uzvraća istom merom

Izvor: Blic, 08.Avg.2013, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša na tužbu uzvraća istom merom

Pevačica Jelena Karleuša nakon optužbi da je ostala dužna novac "Heli produkciji", večeras je uzvratila drugom po redu tužbom. Jelena je tužila Danijela Rakonjca, vlasnika ove produkcije zbog ugrožavanja bezbednosti.

Danijel Rakonjac tvrdi da mu je Jelena ostala dužna 3.300 evra. Naime, umesto dogovorenih 3.800 evra koliko su koštale usluge snimanja Karleušinog koncerta, Rakonjac je, kako kaže, dobio samo 500 evra.

- Kada smo razgovarali o ceni, objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam joj da je jedan dan snimanja najsavremenijom i najvećom letelicom 2.000 evra, ali kako smo razgovarali o više dana snimanja, spustio sam joj cenu. Dogovorili smo se da jedan snimajući dan za nju bude 950 evra i da joj naplatim samo četiri dana, a da je peti častim - rekao je Rakonjac za "Blic", objasnivši da kada je se završio koncert, od Jelene je dobio samo 500 evra.

Karleuša je večeras podnela drugu po redu tužbu protiv Rakonjca zbog toga što je ugrozio njenu bezbednost kada je, kako kaže njen menadžer, objasvio Jelenin broj telefona i adresu stanovanja na zvaničnom sajtu produkcije ali i na društvenim mrežama.

- Danijel Rakonjac, objavio je Jelenin broj telefona i adresu na internetu i na taj način je ugrozio njenu bezbednost, zbog čega je Jelena danas došla da podnese prijavu protiv njega - rekao je pevačicin PR menadžer Zoran Birtašević, dodavši da je su oni isplatili u potpunosti Rakonjca nakon koncerta, ali da on izmišlja nove troškove.

- Mi smo za koncert angažovali "Heli produkicju" i oni su obavili posao za koji su u potpunosti isplaćeni. Nakon što su isplaćeni, počeli su da izmišljaju neke nove troškove samo iz njima poznatih razloga - rekao je Birtašević za "Blic".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Karleuša na tužbu uzvraća istom merom

Izvor: medio.rs, 08.Avg.2013

Pevačica Jelena Karleuša nakon optužbi da je ostala dužna novac "Heli produkciji", uzvratila je drugom po redu tužbom. Jelena je tužila Danijela Rakonjca, vlasnika ove produkcije zbog ugrožavanja bezbednosti

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.