Karleuša i Marina u prepirci oko pesme

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2012, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša i Marina u prepirci oko pesme

Pop diva Jelena Karleuša putem svog TViter naloga sa fanovima podelila video na kome imaju priliku da vide njenu “raspravu” sa Marinom Tucaković oko teksta nove pesme!

Iako je trenutno okupirana obavezama oko pripreme desetog studijskog albuma pop diva Jelena Karleuša svakako misli na svoje fanova i svake nedelje ih iznenadi nekim novim detaljem o dolazećem albumu koji je naslovnljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Diva".

Posle dva videa, muzike za pesmu "Perverzna Kao Ja" i akustične verzije balade "Radim Na Bol", JK je putem Tvitera sa fanovima podelila i video zapis na kome imaju prilike da vide razgovor između nje i tekstopisca Marine Tucaković.

Naime, Jelena i Marina pričaju upravo o tekstu pesme "Perverzna Kao Ja", i razmatraju čija je logika oko teksta bolja. Upravo uz jedan stih iz pesme koji glasi "Ne možeš da kupiš ljubav" Jelena je postavila ovaj video na Tviter.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.