Karleuša i Marija u klinču pred kamerama (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša i Marija u klinču pred kamerama (VIDEO)

Marija Šerifović i Jelena Karleuša su iz emisije u emisiju u “Zvezdama Granda” u centru pažnje zbog konstantnih rasprava oko kandidata i neslaganja u mišljenjima i stavovima.

Marija je tako u novoj epizodi “Zvezda Granda” toliko pobesnela na Jelenu, da joj je u jednom momentu rekla: “Ne se*i!”

– Ugasi je! Dosta! – viknula je Marija nakon što se Jelena nije složila sa njenim mišljenjem oko nastupa jednog kandidata.

– O čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pričaš, bre? Prva pesma je bila fantastična! – bunila se Jelena.

– Daj, bre, aj’ ćuti, ne se*i! Znači, slušaj mene, a ne nekog drugog, jer u pop muzici sam ja i tata i mama, i baba i deda! Nemoj da se dereš! – urlala je Marija.

Pogledajte najavu za novu epizodu “Zvezda Granda”:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DRUGARICE URLALE JEDNA NA DRUGU! Marija: U POP MUZICI SAM JA I MAMA I TATA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 24.Maj.2019

Marija Šerifović i Jelena Karleuša su iz emisije u emisiju u “Zvezdama Granda” u centru pažnje zbog konstantnih rasprava oko kandidata i neslaganja u mišljenjima i stavovima.. Marija je tako u novoj epizodi “Zvezda Granda” toliko pobesnela na Jelenu, da joj je u jednom momentu rekla:...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.