Karleuša dva sata kasnila na snimanje Zvezda Granda, evo zašto! (foto)

Izvor: Svet, 15.Jun.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša dva sata kasnila na snimanje Zvezda Granda, evo zašto! (foto)

Na zakazano snimanje emisije Zvezde Granda u 14:30h Jelena Karleuša stigla je oko pola pet popodne.
Diva je do jutra lumpovala na nastupu Marije Šerifović sa suprugom Duškom Tošićem, pa pretpostavljamo da joj je bilo teško da se tek tako probudi.

Jelena je ovog puta došla u beloj kombinaciji i bila je prilično preplanula, za šta je zaslužan njen nedavni boravak u Dubaiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<

Podsetimo, 28. juna uveče, na finalu Zvezda Granda, JK će predstaviti svoje nove pesme koje publika željno očekuje nakon punih pet godina diskografske pauze.
AKCIJA U BAZENU: Pogledajte šta Karleuša radi sa mužem DOK IH SVI GLEDAJU! (foto)
svetsvet
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Karleuši umalo ispale NIKAD VEĆE grudi, a kada vidite koliko je smršala pitaćete se ŠTA se njoj desilo! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jun.2017, 09:56

Jelena Karleuša desetak dana provela je sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom u Dubaiju, a šta joj se dogodilo za tako kratak vremenski period nikome nije jasno jer je Jelena jučerašnjim pojavljivanjem sve ostavila bez teksta...Sva u belom, prvo je pokazala ozbiljno veliki dekolte...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.